Hoofdcontent

20 JAAR KUNSTMARKT: WAAR BLIJFT DE TIJD?

Kom op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022 naar de 20ste Kunstmarkt in De Bilt!

De tijd vliegt. Soms vergeet je de tijd of wil je dat het al tijd is. Heb je genoeg tijd,  geen tijd, ben je te laat of is het alweer voorbij. Dit jaar viert de Kunstmarkt zijn 20e verjaardag. Begonnen in de Dorpsstraat en sinds 2010 in het Van Boetzelaerpark. 

We kijken terug en vooruit. Diverse bands en gezelschappen die in het verleden optraden, komen nog een keer terug. Verder gaan we op zoek naar ‘de tijd’ en vragen Govert Schilling naar de wetenschappelijke kijk op tijd. Hoe zit het nou? 

We laten ons door Ingmar Heytze meevoeren in poëtische gedichten over tijd. In welke tijd leven we eigenlijk en in wàt voor tijd? Verleden, heden, toekomst. 

De Baron en zijn vriend Godefridus verhalen in een voortdurend tijdsgewricht. 

Met even pas op de plaats is niets mis. Onthaasten, terug in het nu, herinneringen ophalen en (be)leven. Kom en maak tijd voor 20 jaar Kunstmarkt De Bilt!

Het jaarlijkse culturele festival kent naast de markt met kunstenaars, die op zaterdag hun werk in marktkramen presenteren en verkopen, een uitgebreid cultureel programma.

Sinds 2010 is het lommerijke Van Boetzelaerpark de locatie voor het festival, dat jaarlijks zo’n 10.000-15.000 bezoekers trekt.

Wij zien jullie graag op 9 & 10 september 2022!

Lees meer over Kunstmarkt De Bilt