Hoofdcontent

Cultuurcafe De Bilt 23 september 2022

Cultuurcafé vrijdag 23 september naast Buro Lou in De Bilt.

Beste cultuurliefhebber/beoefenaar,

c Tijdens dit Cultuurcafé kun je kennismaken met onze nieuwe wethouder cultuur Anne Marie ’t Hart, geven we samen met jullie een beeld wat de inwoners van onze mooie gemeente echt niet mogen missen en toosten we met elkaar op een prachtig nieuw seizoen!

Is er een uitvoering/kunstwerk/initiatief dat je onder de aandacht wilt brengen, staat er iets moois op het programma komend seizoen of wil je laten zien wat je kunt? Verenigingen, individuen, stichtingen, clubs, iedereen is van harte welkom om een korte presentatie te komen geven.

Daarnaast willen we dit Cultuurcafé jongeren centraal stellen. Heb jij een bijzonder project voor jongeren waarover je wilt komen vertellen, hoe jij jongeren activeert of ben je een jongere (of een groep jongeren) die zelf iets wil komen vertellen, meld je dan vooral aan!

Er is een beperkt aantal plaatsen voor presentaties dus wacht niet te lang met je aanmelding. Je presentatie mag maximaal 5 minuten duren. Aanmelden voor presentaties kan tot en met 12 september 2022. Wil je alleen komen kijken? Dat is natuurlijk ook prima! Aanmelden voor het bijwonen van het Cultuurcafé kan tot en met 22 september 2022!

Aanmelden voor het Cultuurcafé kan via dit formulier op Cultuur in De Bilt. Hier kun je ook aangeven als je een presentatie wilt geven. Het definitieve programma sturen we op een later moment naar iedereen die zich aanmeldt.

Graag tot ziens op het derde Cultuurcafé op vrijdag 23 september 2022! Vanaf 15.30 uur is de inloop, het programma start om 16.00 uur.