Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Welkom bij Korfbalvereniging NOVA! Een vereniging die staat voor prestatie en gezelligheid en waar we het belangrijk vinden dat je helemaal jezelf kunt zijn. Nova heeft zo’n 300 leden en vrijwilligers.

JEUGD
Voor de jeugd hebben we verschillende mogelijkheden. De allerkleinsten zitten bij de Kangoeroes. Voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben bij het sporten, hebben we het Speciaal team. Daarnaast hebben we verschillende jeugdteams (F tot en met de A).

VOLWASSENEN
Voor volwassenen hebben we verschillende mogelijkheden. Naast seniorenteams hebben we ook Midweekteams. Die teams trainen niet, maar spelen op woensdagavond een wedstrijd. En we hebben de Recreanten. Dat zijn oud-korfballers, ouders van leden of mensen die korfbal op latere leeftijd willen proberen.

MEER DAN KORFBAL
Maar Nova is meer dan korfbal. Zo hebben we ook een afdeling Jeu de Boules. Deze leden komen 2 keer per week bij elkaar om een balletje te gooien. En op dinsdagavond komt ons dartclubje bij elkaar. Verder maken we bij Nova een combinatie van sport, spel en plezier door elk jaar allemaal leuke activiteiten te organiseren, voor jong en oud. We hebben bijvoorbeeld een jeugdkamp, feestavonden, sinterklaasviering en verschillende toernooien.

Kom je gezellig een keertje langs om kennis te maken?

Aanstaande activiteiten:

18 mei - 10:00 uur
4 t/m 6 jaar
21 mei - 18:00 uur
7 t/m 12 jaar
25 mei - 10:00 uur
4 t/m 6 jaar
28 mei - 18:00 uur
7 t/m 12 jaar
1 juni - 10:00 uur
4 t/m 6 jaar
4 juni - 18:00 uur
7 t/m 12 jaar