Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Welkom bij LTV Meijenhagen, waar we op onze 6 prestige-gravel banen bijna het hele jaar door kunnen tennissen! De vereniging draait, met uitzondering van de trainers, volledig op vrijwilligers.

Tennissen op elk moment
Bij LTV Meijenhagen tennis je op het moment dat jij dat wilt. We kennen een afhangsysteem waarmee je online een baan kan reserveren.
Toss-avond
Elke maandagavond is er toss-avond. Een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Je speelt een aantal wedstrijden op een avond in wisselende samenstelling. En er is genoeg ruimte voor een drankje na de wedstrijd. In de agenda vind je alle toss-avonden.

Toernooien en competities
Jaarlijks organiseert LTV Meijenhagen twee open toernooien. In die toernooiweken is het park gevuld met spelers van Meijenhagen en andere verenigingen en wordt er gestreden om de felbegeerde titels in de verschillende categorieën. Het open toernooi heeft jaarlijks een goed bezet categorie-3 toernooi. Beide toernooien zijn al jaren een begrip in de omgeving.
Naast de Open Toernooien zijn er diverse interne toernooien en competities waar spelers van LTV Meijenhagen aan kunnen deelnemen. De recreatiecompetitie is de bekendste en gezelligste interne competitie, waarin je een aantal weken met jouw team strijdt om het kampioenschap.
Jeugdtennis
LTV Meijenhagen maakt...

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar